ACTING ON IMPULSE: NEW ADVENTURE COMING UP!

Lees je deze post liever in het Nederlands? Dat kan hier.

Those who know me are probably aware I can be a little bit impulsive at times. When I come up with an idea, I want to execute it immediately or – at least – take the first steps. If I don’t, I get a little… well, let’s say unpleasant. I’ve always thought it was just me being extremely impatient, but I’ve got a feeling I enjoy tricking myself into confronting certain situations and experiences I find rather scary. When acting on impulse, you kind of have to

Last week, when cycling home from work, I realised it was only a couple of weeks before I’d be enjoying my pre-Christmas week off. At the time I handed in my days off, I wasn’t sure whether I wanted to go somewhere or just have quiet week at home. Riding home through the city, I was suddenly hit by the all too familiar longing to venture off to an unknown place and discover that which the Universe would throw at me. As my first experience with winter camping in the Netherlands wasn’t a great succes, I’d recently researched some places I could go to in winter. 

…I was suddenly hit by the all too familiar longing to venture off to an unknown place and discover that which the Universe would throw at me.

The next morning, I commenced my slightly erratic search for cheap flights to this list of possible winter destinations. I found one straight away though I felt I had to think about it, at least for a little while. An hour later, when I arrived at work, I decided to go for it. When I tried purchasing the ticket, I realised I forgot my paying device at home… I had to wait after all. Anxious and excited, I booked a flight as soon as I got home. Unsure what the weather will be like (it could be raining for a week), no idea what I’m going to do yet or what to expect, I’ll be flying to the Canary Islands in two weeks. 

So. Time to dust of the gear, as well as my Spanish, and do a little bit of research on these islands. Pretty sure it’ll be just what I need, and if not, there is no turning back now 😉

Love,


LEKKER IMPULSIEF: ER KOMT EEN NIEUW AVONTUUR AAN!

Degenen die mij kennen, weten dat ik af en toe een beetje impulsief ben. Wanneer ik iets mijn hoofd heb dan moet het meteen of dan moeten in ieder geval de eerste stappen direct worden gezet. Als dat niet gebeurt dan word ik… tja, nogal ongezellig. Ik dacht altijd dat mijn impulsiviteit blijk gaf van mijn extreme ongeduld. Toch krijg ik steeds meer het gevoel dat ik mijzelf hierdoor dwing bepaalde situaties en ervaringen te ondergaan die ik eigenlijk heel eng vind. Want na een impulsief besluit, dan moet je wel. 

Afgelopen week onderweg naar huis van werk, realiseerde ik mij dat ik al vrij snel kon gaan genieten van mijn pre-Kerst weekje vrij. Toen ik mijn vrije dagen indiende had ik geen flauw idee of ik ergens heen wilde gaan of dat ik gewoon lekker een week thuis wilde zijn. Al fietsend door de stad werd ik overspoeld door het maar al te bekende gevoel erop uit te willen gaan naar een onbekende plek en de dingen te ontdekken die het Universum op dat moment naar me zou gooien. Omdat mijn eerste ervaring als winterkampeerder in Nederland niet zo’n groot succes was, had ik recentelijk al wat plekken opgezocht waar ik eventueel heen zou kunnen deze winter.

Al fietsend door de stad werd ik overspoeld door het maar al te bekende gevoel erop uit te willen gaan naar een onbekende plek en de dingen te ontdekken die het Universum op dat moment naar me zou gooien. 

Direct de volgende ochtend begon ik met mijn zoektocht naar goedkope vluchten middels mijn lijst met mogelijke winter bestemmingen. Ik had gelijk wat gevonden maar besloot er – voor de vorm – nog heel even over na te denken. Een uur later, toen ik op werk aankwam, had ik lang genoeg gewacht. Betalen werd alleen een beetje lastig zonder mijn bank-apparaatje… moest ik toch wachten. Eenmaal thuis, helemaal uitgelaten, boekte ik meteen een vlucht. Geen idee hoe het weer zal zijn (het kan best een hele week regenen), wat ik ga doen of wat ik kan verwachten, maar over twee weken vlieg ik naar de Canarische Eilanden!

Tijd dus om mijn hike spullen en mijn Spaans af te stoffen! Een klein beetje voorbereiding kan vast ook geen kwaad. Ik denk dat dit avontuur precies is wat ik nodig heb en zo niet, dan is er in ieder geval geen weg meer terug 😉

Liefs,

One thought on “ACTING ON IMPULSE: NEW ADVENTURE COMING UP!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s