TERUGBLIKKEN #1 | EEN JAAR NADAT MIJN CAMINO DE SANTIAGO BEGON

Can’t make any sense of this? You can also read this post in English.

Daar ging ik dan. Met een loeizware backpack op mijn rug trok ik de deur achter me dicht en stapte ik de vrieskou in op weg naar Santiago. Bijna onwerkelijk om te beseffen, maar vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik mijn reis begon!

Pelgrimeren wordt steeds geliefder. Ook Nederlanders geven zich steeds vaker over aan het tijdelijke zwerversbestaan. Tijd voor een terugblik in de vorm van een reeks verhalen. In tegenstelling tot het gros van mijn artikelen over de Camino de Santiago, wil ik die terugblik allereerst in het Nederlands onder woorden brengen. Op die manier hoop ik iets dichter bij mijn ervaring te komen en daarmee andere Nederlandse pelgrims te inspireren of ze misschien een zetje te geven deze prachtige tocht te maken.

Tot snel!

Liefs,


REMEMBERING #1 | ONE YEAR AFTER MY CAMINO DE SANTIAGO COMMENCED

There I went. Carrying a tremendously heavy backpack, I closed the door behind me and faced the freezing cold on my way to Santiago. It is almost unreal, but today marks a year since I commenced my journey!

The ritual of pilgrimage is being embraced by many. Also the Dutch are surrendering more often to such temporary wayfarer’s existence. Time to look back on my journey, which I’ll do through a series of stories. Unlike many of my articles about the Camino de Santiago, I want to capture this remembrance in Dutch at first. In this way, I hope to move toward the experience more closely and, perhaps, inspire other pilgrims or provide them with the final push they need to embark on this beautiful journey.

Stay tuned!

Love,

5 thoughts on “TERUGBLIKKEN #1 | EEN JAAR NADAT MIJN CAMINO DE SANTIAGO BEGON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s