TERUGBLIKKEN #1 | EEN JAAR NADAT MIJN CAMINO DE SANTIAGO BEGON

Daar ging ik dan. Met een loeizware backpack op mijn rug trok ik de deur achter me dicht en stapte ik de vrieskou in op weg naar Santiago. Bijna onwerkelijk om te beseffen, maar vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik mijn reis begon!

Pelgrimeren wordt steeds geliefder. Ook Nederlanders geven zich steeds vaker over aan het tijdelijke zwerversbestaan. Tijd voor een terugblik in de vorm van een reeks verhalen. In tegenstelling tot het gros van mijn artikelen over de Camino de Santiago, wil ik die terugblik allereerst in het Nederlands onder woorden brengen. Op die manier hoop ik iets dichter bij mijn ervaring te komen en daarmee andere Nederlandse pelgrims te inspireren of ze misschien een zetje te geven deze prachtige tocht te maken.

Tot snel!

Liefs,

Een reactie op “TERUGBLIKKEN #1 | EEN JAAR NADAT MIJN CAMINO DE SANTIAGO BEGON

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s