VOOR ALLEDAAGSE AVONTURIERS EN ZINZOEKERS

De ontwikkeling van when a wayfarer loopt vrijwel parallel aan de persoonlijke reis die ik de afgelopen jaren heb doormaakt.

Teruggekomen uit Australië, dat ik tweeënhalf jaren mijn thuis heb genoemd, kon ik in Nederland maar moeilijk mijn draai vinden. Mijn verhalen schreef ik in het Engels, want Nederlandse woorden leken niet datgene te kunnen zeggen wat ik bedoelde. Ik ging weer op pad, dit keer naar Santiago.

Santiago bracht me uiteindelijk écht terug in Nederland en als bonus ondervond ik onderweg hoe bijzonder, avontuurlijk en vol betekenis een gewone dag kan zijn! Deze beleving was het begin van mijn zoektocht om de magie van het alledaagse te onderzoeken, waarbij when a wayfarer deze zoektocht verhaalt om anderen te inspireren en stimuleren.

In eerste instantie schreef ik over mijn Camino ervaring, daarna kwamen daar enkele verhalen over persoonlijke ontwikkeling bij. Langzaamaan begon ik weer wat te spelen met Nederlandse woorden, woorden die nu steeds meer tot mij gingen spreken.

De afgelopen weken is het erg stil geweest hier op when a wayfarer. Guess what? Life happened! Desondanks is mijn zoektocht gewoon doorgegaan. Ik ben erachter gekomen dat er eindeloos veel meer is waarover ik wil schrijven en dat ik dit dolgraag in het Nederlands* wil doen. Uiteraard omdat ik nu een beetje heb geoefend, maar vooral ook om meer aansluiting te vinden bij andere avonturiers en zinzoekers in de lage landen.

Je bent dus gewaarschuwd 😉 De komende weken zal er hier en daar wat veranderen aan deze pagina. Ik heb er zin in, ik hoop jij ook!

Liefs,

*Mijn Instagram berichtjes blijven in het Engels en uiteraard sluit ik een sporadische Engelse post niet uit 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s